2022. gada NOVEMBRA mēnesis tieši šīm 3 Zodiaka zīmēm būs īpašs prognozē Tamāra Globa. Lūk kāpēc!

Krievu slavenā un diezgan precīzā astroloģe Tamāra Globa ir izteikusi prognozi trīs Zodiaka zīmēm, tieši nākamajam mēnesim – novembrim. Šis mēnesis solās daudziem būt pārbaudījumu mēnesis!

Starp visām 12 Zodiaka zīmēm būs tieši trīs kuras būs izceltas novembra mēnesī! Uzzini kuras tās ir!

1. Mežāzis

Mežāži, novembris jums būs ļoti aktīvs. Ģimenes dzīvē var rasties nepatikšanas. Turklāt jums būs daudz jāstrādā.

Atrisināsi vienu problēmu pēc otras, bet tajā pašā laikā sajutīsi savu efektivitāti. Personīgajā dzīvē var rasties grūtības. Bet, tos pārvarot, jūs varat padarīt attiecības spilgtākas un romantiskākas.

Ja būsi viens, tu sagaidīsi savu likteni. Mēģiniet paskatīties uz savu dzīvi no cita leņķa. Paplašiniet savu redzesloku.

Tie, kas pārstāv šo zīmi, atrodas nemitīgā apkārtējās pasaules izzināšanas procesā, kuras laikā esat gatavs atklāt pat neatklājamo. Viņi nenogurstoši strādā, lai izpētītu jaunas jomas savā darba sfērā un jums tas lieliski izdodas.

Viņus galvenokārt motivē lielas peļņas izredzes un parasti jums arī izdodas sasniegt lielas naudas summas.

2. Svari

Svari, novembris jums būs neticami nozīmīgs periods. Tagad jūsu plāni kļūs par realitāti, tāpēc pārmaiņas kļūst neizbēgamas. Darbā viss notiek lieliski. Finansiālā situācija ļaus par naudu nedomāt vispār.

Jums būs vairāk laika, lai pievērstu uzmanību ģimenei un draugiem. Ja jūsu attiecības ir nonākušas strupceļā, jūs mierīgi tās pārtrauksiet un problēmas atstāsiet pagātnē. Esiet gatavs mierināt citus un meklēt taisnību. Par trešo Zodiaka zīmi lasiet turpinājumā!

Turpinājumu atradīsiet nākamajā lappusē!