Izvēlies vienu no 5 svecēm un uzzini, kādas pārdabiskās spējas slēpjas tevī

Svecei piemīt maģiska enerģija. To izmanto, lai prognozētu nākotni, dziedinātu un novērstu lāstus. Uguns spēks ir neierobežots. Tajā kur svece var palīdzēt, ir atkarīgs no tās formas un krāsas. Šodien aicinu ienirt dziļi sevī un uzzināt, kādas pārdabiskās spējas slēpjas tavās dvēseles dzīlēs!

Lai to izdarītu, izvēlies sveci, kura jums patīk, un izlasiet nozīmi

Vai esat izvēlējies?

1. Svētku svece

Ja esi izvēlējies svētku sveci, tad esi apveltīts ar, iespējams, dīvaināko un neparastāko spēju. Jūs spējat saprast dzīvnieku valodu! Droši vien vienmēr esat ievērojuši, ka jums patīk dažādi kaķi un suņi. Droši vien arī tagad, kad pagājuši daudzi gadi, jūti maigumu luncināt dzīvnieku mazuļus. Ja jums ir vai ir bijuši mājdzīvnieki, tad jums, iespējams, ir īpaša saikne ar tiem. Tātad, jūs saprotat savu dzīvnieku pēc tā kustībām, izskata un tā tālāk. Un, attīstot savas spējas, jūs varat burtiski izlasīt visas mazākās mājdzīvnieku domas! Kur šī spēja var noderēt? Protams, jums ir piemērotas tās aktivitātes, kurās nepieciešams kontakts ar dzīvniekiem. Jums pietiek spēka ar savām spējām palīdzēt mazajiem dzīvnieciņiem..

2. Melnā svece


Melnā krāsa savieno pēcnāves dzīvi ar mūsu zemes dzīvi. Ja esi izvēlējies šo sveci, tad tev ir medija dāvana! Jūs neizceļaties ar burvju spējām vai tālredzību, bet jūs varat sazināties ar būtnēm no citas pasaules, bet tās, savukārt, var izpildīt jebkuru jūsu pieprasījumu, ja jūs pareizi runājat ar viņiem. Tātad, jūs varat runāt ar gariem, kas spēj paredzēt pašreizējo notikumu iznākumu, vai satikt raganas spoku, ar kuru var zīlēt. Tā kā jums ir medija spējas, tad pašas būtnes pieķeras jums, vēloties iejaukties īstās dzīves lietās. Tāpēc agrīnā stadijā jūs varat par tiem sapņot. Jūs varat palīdzēt gan cilvēkiem, kas jūs ieskauj, gan būtnēm, kurām uz Zemes ir nepabeigti darbi!

3. Rozā svece


Ja esat izvēlējies rozā rievoto sveci, tad jums ir spēja dziedēt. Tevī ir maiga enerģija, kas ārstnieciski iedarbojas uz apkārtējiem. Apkārt cilvēki sāk kļūt mierīgāki. Viesi jūsu mājās bieži saka, ka viņi ir ērti un labi guļ jūsu mājās. Tas ir jūsu īpašās enerģijas nopelns. Dzīvnieki tevi mīl. Kaķēni un suņi vienmēr alkst jūsu uzmanības. Apkārtējie bieži lūdz tavu padomu, jo pat saruna ar tevi var daudz ko nolikt vietā. Jums noteikti ir jāpalīdz tiem, kam palīdzība patiešām ir nepieciešama, taču neizmantojiet to ļaunprātīgi, jo jūsu resursi nav neierobežoti.

4. Baltā karaliskā svece


Jūs esat izvēlējies baltu karalisko sveci. Viņa stāv greznos svečturos un apbur apkārtējos. Jums ir tāds pats magnētiskais spēks kā izvēlētajai svecei. Augstāki spēki ir apveltījuši jūs ar tālredzības dāvanu! Visticamāk, ne reizi vien esat pamanījis, ka redzat pravietiskus sapņus un bieži piedzīvojat deja vu. Tās visas ir jūsu spēju atbalsis. Jūs varat paredzēt indivīdu nākotni vai noteikt globālo notikumu iznākumu. Tātad tava talanta realizācijai paveras plašs vēriens. Varat to pielietot savā profesionālajā darbībā, kas prasa precīzu prognozēšanu. Vai arī varat dziļi attīstīt savas prasmes un īpaši attīstīt savas spējas. Ir daudz cilvēku, kuriem nepieciešama jūsu palīdzība!

5. Baltā baznīcas svece


Jūs esat izvēlējies baznīcas sveci. Šādi tiek dekorēti tempļi dievkalpojumu un svētku laikā. Jums ir ļoti specifiskas spējas. Tavs prāts ir gudrs! Jūs varat sniegt cilvēkiem padomus, kas var mainīt viņu dzīvi uz labo pusi. Tāpēc citi vienmēr vēlas dalīties savās problēmās. Jūs esat apveltīts ar spēju palīdzēt šai pasaulei, bet galvenais ir nepārspīlēt. Nenovietojiet sevi augstāk par citiem un glaimojiet ar padomu, kad tas netiek lūgts. Ejiet savu ceļu un palīdziet atrast ceļu klaidoņiem, kuri to patiesi novērtē un spēj pieņemt jūsu atbalstu. Tajā pašā laikā neaizmirstiet, ka ar padomu jūs tikai vadāt cilvēku, nevis uzspiežat viņam noteiktu rīcību.