7 dienu astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 8. līdz 14. novembrim

Piedāvājam Jums izlasīt 7 dienu astroloģisko prognozi visām Zodiaka zīmēm no 8. līdz 14. novembrim turpinājumā.

Šīs nedēļas lielākais notikums ir Mēness aptumsums un tā radītais emocionālais kāpinājums. Lai arī pats aptumsums Latvijā nebūs redzams, tas vienmēr notiek kopā ar pilnmēnesi, kas precīzi iestāsies 8. novembrī, pl.12:59. Attiecīgi šajā laikā kulminēsies visas tēmas, notikumi un jautājumi, kuri īpašu nozīmību jūsu dzīvēs ieņēma sākot no 25. oktobra.

Šīs aptumsums izcels tādas pretrunas kā vajadzību pēc drošības, komforta un vienlaicīgi vēlmi mainīties, atbrīvoties un augt. Tas var izspēlēties dilemmās starp krāt vai ieguldīt, šķirties vai saglabāt attiecības, palikt stabilā darbā vai izmēģināt jaunus izaicinājumus, turpināt darīt to pašu vai mēģināt darīt kā savādāk. Galvenā atslēga no šo pretrunu radītajām skrūvspīlēm ir pašdisciplīna, iekšējā organizētība, kas savā būtībā dabiski rodas tad, ja jums ir mērķi uz kuriem tiekties un jūs nebaidāties uzņemties atbildību par to sasniegšanu.

Notikumu dabai var būt izteikti liktenīgi nospiedumi. Ja jau apzinieties savu jūtīgo tēmu, tad mēģiniet neuzprasīties uz izskaidrošanos vai taisnības meklēšanu. Emocijas nevainīgu piezīmi vai kritiku var uzpūst līdz milzu drāmai, radot augsni spontāniem, nepārdomāt un kategoriskiem spriedumiem, vārdiem un lēmumiem. Realitāti tādu, kāda tā ir, būs ļoti grūti ieraudzīt un nebaidīties atzīt, lai arī tās būs galvenās zāles, lai tajā ko mainītu.

Lai sevi nedaudz pasargātu no mainīgās pasaules, var būt tendence nodoties pārmērībām ēšanā, seksā un citiem saviem pamatinstinktiem. Ja pamanāt šo tendenci, uzdodiet sev jautājumu – no kā jūs bēgat? Kas ir tas, ko šobrīd jūs izvairāties vai baidāties risināt?

Laiks ir ideāli piemērots, lai pārkārtotu savas attiecības ar savu ķermeni, resursiem, talantiem, naudu, attiecībām, seksualitāti, kā arī līdz galam apzinātos, savas bāzes vajadzības, kuru neapmierināšana draud ar katastrofu. Tas savā būtībā jau arī ir katra paša galējā atbildība.

Detektīviem, analītiķiem un pētniekiem, šis var izrādīties ļoti veiksmīgs laiks. Tāpat arī vērienīgiem projektiem, biznesiem, ambiciozām iecerēm, kur augstā vietā ir humānisma idejas un komandas darbs, bet pie nosacījuma, ka ir iepriekšējas iestrādnes.

Laiks nav piemērots iniciatīvām, svarīgiem lēmumiem un sarunām, neplānotiem ieguldījumiem, riskantiem darījumiem, pašanalīzei (ja esat uzkāpuši uz negatīvisma vai pesimisma grābekļa). Viss teiktais var tikt izmantots pret jums. Skabargu ieraudzīt otra acī daudzi uzskatīs par savu svētu pienākumu, par baļķi savējā, piemirstot.

Ļoti liela ietekme būs dažādām varām, iestādēm, institūcijām, autoritātēm,  vadītājiem un politiķiem. Birokrātiskajiem sīkumiem būs liela nozīme.  Īpaši uzmanīgi esiet līdz 11. novembrim.

Mēģiniet realitāti uztvert caur faktiem, nevis emocijām!

Auns  

Šīs nedēļas aptumsuma ietekmētais pilnmēness jums aktivizēs dilemmas jautājumos par naudu, varu vai ietekmes zonu, arī pašrealizāciju un tuvību. Tam par pamatu var kalpot stress par līdzšinējā komforta zaudēšanu vai vēlme pēc kāda lielāka pirkuma. Iespējamas sarežģītas un ambiciozas biznesa sarunas, kurās viegli būs nonākt līdz pašai būtībai un konstruktīvi atrast risinājumus, ja neviena no pusēm neiekritīs emocijās un nebaidīsies no nekomfortablām sarunām. Laiks piemērots šķetināt jau iesāktos procesus. Ja sanāk ķerties klāt kam jaunam, jāatceras par emociju radīto pārspīlējumu un jārēķinās, ka viss nebūs tik ātri, kā sākotnēji cerēts. Mērķtiecīgajiem – augsta koncentrēšanās spēja un liela jauda.

Vērsis

Jums šī būs ļoti intensīva un svarīga nedēļa, jo 8. novembra pilnmēness noritēs tieši Vērša zīmē. Jums būs tendence visu uztvert ļoti personiski. Viena no vissvarīgākajām sfērām un jautājumiem būs partnerattiecības. Ļoti daudziem jūsu esošajās attiecībās būs tāds kā krīzes brīdis, ļoti nozīmīgs pagrieziens, pēc kur daudz kas neatgriezeniski mainīsies. Tādēļ, ja vien ir iespējams, neprovocējat savstarpējās sarunas par sensitīvām tēmām, ja vien neesat gatavi uzklausīt patiesību tās visskarbākajā formātā. Spītīgums, nevēlēšanās uzklausīt otru un vēl mazāk iet uz jebkādiem kompromisiem būs gana izteikts abām pusēm. Ārpus attiecībām aktuāli būs iziet uz nekomfortabliem soļiem, lai iznestu sevi pasaulē.

Horoskopu par pārējām Zodiaka zīmēm lasiet nākamajās lappusēs!